Download gjirafaVideo mod apk v2.8.100 for Android

Tên gjirafaVideo
Loại Ứng dụng Trình chỉnh sửa & Trình phát Video
KÍCH THƯỚC 22.0MB
thời gian tải xuống 6253
Nhà xuất bản Gjirafa, Inc
ghi bàn 6.0
Ngày xuất bản 25/11/2022
Liên kết tải xuống Загрузить Mod Apk
Google play gjirafaVideo Google Play

mod menu:

gjirafaVideo

gjirafaVideo Trình bày trò chơi :

Video platforma më e madhe shqiptare që ofron mundësi të shikoni dhe ngarkoni video. Video të ndryshme për çdo kategori filma, seriale, emisione, lajme, dokumentarë e shumë të tjera. Shiko videot e preferuara në çdo pajisje kudo që ndodhesh dhe kurdo që dëshiron.

GjirafaVideo për kënaqësinë tuaj ju ofron video të kualitetit më të lartë dhe me performanca super të shpejta.

GJITHMONË ME TY

– Shiko video ekskluzive vetëm në gjirafaVideo.

– Serialet më të shikuara shqiptare (Stupcat, Kafeneja Jonë, etj).

– Lajmet më të fundit nga portalet më të vizituara shqiptare.

– Kategori e veçantë me video vetëm për fëmijë.

– Klikoni butonin Ndjek për tu njoftuar për videot më të reja nga kanalet që ju pëlqejnë.

– Tregoju të tjerëve si ndihesh duke lënë komente, pëlqime ose duke shpërndarë videot.

– Vlerësoni videot që shikoni dhe na tregoni cilat ju pëlqejnë, kështu do të ofrojmë videot më të mira për shijen tuaj.

Politika e privatësisë dhe kushtet e pëdorimit:

– https://video.gjirafa.com/per-ne#politika-e-privatesise

– https://video.gjirafa.com/per-ne#kushtet-e-perdorimit

Të gjitha të drejtat autoriale janë të rezervuara sipas kushteve dhe politikave të përdorimit. Në momentin që ngarkohet përmbajtje në GjirafaVideo, përdoruesit i japin të drejtën Gjirafa, Inc., licencën globale për shpërndarje dhe përdorim në riprodhim, shkarkim, shpërndarje dhe shfaqje në forma të ndryshme, por gjithnjë të lidhura me shërbimin e Gjirafa, Inc. dhe degëve të saja. Me këtë rast gjithashtu i ipet mundësi secili përdorues të shërbimit të ketë një leje, jo-ekskluzive të qasjes në përmbajtje përmes shërbimit, që nëkupton mundësinë e përdorimit, riprodhimit, shkarkimit, shpërndarjes, shfaqjes dhe gjërave tjera të lidhura me shërbimin sipas kushteve të përdorimit.

Nëse besoni se të drejtat tuaja autoriale janë shkelur, ju lutem të na kontaktoni në [email protected]

gjirafaVideo Ảnh chụp trò chơi :

gjirafaVideo Ảnh chụp màn hình trò chơi

gjirafaVideo Ảnh chụp màn hình trò chơi

gjirafaVideo Ảnh chụp màn hình trò chơi

gjirafaVideo Ảnh chụp màn hình trò chơi

gjirafaVideo Ảnh chụp màn hình trò chơi

gjirafaVideo (22.0MB)

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *